Sep 24, 2014, 11:31 PM

Властта е на сезони... 

  Poetry » Other
633 0 0

Всяка ваша роля ви отива,

и театърът е на големия екран,

костюмът лъскав всеки ден се свива,

а вие пак си грабите без срам.

 

И навяро часовникът на ръката ви тежи,

повече от съвестта ви чиста,

и не може никой нищо да ви каже,

а това е повод за усмивка.

 

Но да не забравяме как времената се менят

и властта е на сезони,

слънцето и други ще огрее,

а след вас ще си останат мръсните порои!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??