26.03.2008 г., 9:33 ч.

Влече ме рекламният бизнес;> 

  Поезия
629 0 19

Съдбата,
която казва
"не"
на слабите.


Принципът,
който казва
"не"
"на превратното
време.


Обстоятелствата,
които казват
"не"
на порядките.


Бъдещето,
което казва
"не"
на намеренията.


Сънищата,
които казват
"не"
на съзнанието.


Символите,
които казват
"не"
на тълкуванията.


Бариерите,
които казват
"не"
на развоя.


Сърцето ми,
което не
приема
"не"
за отговор.

 

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??