26.05.2019 г., 17:36 ч.

Влегувам во срце од планина 

  Поезия » Любовна
343 1 2

Влегувам во срце од планина 
таму каде не оди секој
кога ќе заминеме 
од нас ќе украдат само сенки 
не враќај ми кусур 
од празни муабети 
додека трчав по тебе 
и го правев најдоброто за нас 
се изгубив себе си 
во животни рокови и црвени линии 
влегувам во срце од планина 
друг избор за среќа повеќе немам. 

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??