27.02.2010 г., 13:01 ч.

Влез 

  Поезия » Любовна
449 0 0

               ВЛЕЗ

 

Стъпи в сърдечната ми жар!

Аз те обичам -  няма да боли...

Какво от туй, че днес съм стар?

Развявай страстно поли!..

 

Очите ми за теб са огледало -

и те виждам млада и хубава.

Ти си краят и мойто начало.

 

... Влез в сърцето - стана коруба!...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??