ВЛЕЗ
Стъпи в сърдечната ми жар!
Аз те обичам - няма да боли...
Какво от туй, че днес съм стар?
Развявай страстно поли!..
Очите ми за теб са огледало -
и те виждам млада и хубава.
Ти си краят и мойто начало.
... Влез в сърцето - стана коруба!...
© Мимо Николов All rights reserved.