25.06.2008 г., 11:32 ч.

Вливах се в теб до забрава... 

  Поезия » Любовна
669 0 7
Вливах се в теб
до забрава…
Беше пътуване -
без завръщане.
Като кротка река в океан
се изгубих…


Нямам тяло сега…
Без тебе съм
речно корито
пресъхнало -
набраздено от спомени.
И пусто е…


Напразно се моля…
за дъжд…
с напукани устни до кръв
те зова - ела,
ела, за да бъда отново
безгрижна река...

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??