Щастие, спряло в широка усмивка,
първата утринна водеща вливка.
Кратко блаженство, младеят телата,
ходят на пръсти и милват водата.
Пясък, полепнал след крачките боси,
кожата тръпне и бризът ме носи.
В óбреден танц прекосяваме плажа,
да ми напомни в стила си протяжен,
колко романтика щях да пропусна
глуха за фината флейта изкусна,
нежно звучаща над голите дюни.
Зноен коктейл е страстта помежду ни.
© Светличка Всички права запазени