3.04.2008 г., 14:39 ч.

Влияние 

  Поезия
442 0 0
Още час до полунощ,
ти засилваш свойта мощ.
Чувствам се като хлапак,
ето, виждам, идваш пак.
Приближаваш се до мен
и изпитвам феномен.
Сърцето ми забива лудо,
какво прекрасно чудо.
Напълно съм в твоя плен,
какво ще правиш с мен?
Усмихваш се и поздравяваш,
а аз си викам "Ще пострадаш!".
И въпреки това,
вървя с тебе, хванат за ръка.
Дали с тебе ще сполуча,
присъдата до полунощ ще си получа.

© Гошко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??