5.02.2019 г., 12:25 ч.  

Криза на възрастта 

  Поезия » Хумористична
274 2 4

Влюбен съм в една жена,

с лик омаен и снага

прави с мен тя чудеса.

 

Все очите ѝ сънувам,

там се давя, там потъвам,

само нея аз жадувам.

 

По усмивката ѝ гасна,

тъй е нежна, тъй прекрасна,

чакам аз целувка страстна.

 

Тя ме гледа от стената,

аз се взирам в тишината,

търся знаци на съдбата.

 

Май съм луднал! Тъй излиза!

Абе, възрастова криза...

Влюбен съм във Мона Лиза.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??