29.11.2023 г., 21:11 ч.

Влюбен в зодията Лъв! 

  Поезия » Любовна
285 1 0

 

Мисля си за теб, 
за сладкият ти аромат.
Как попиваш във душата ми навред,
как със теб, съм пак хлапак!...

 

Безнадеждно влюбен, замечтан,
вярващ отново в любовта!
Но какво ни чака, аз не знам,
доверявам се отново на Съдбата!...

 

А помниш ли тя как ни срещна?
В първият ни миг душата ми откликна,
на твоята, с вълна гореща,
сякаш познавали сме се преди!...

 

Мистерия си ти!
Жена и страст и сила!...
И нежност,грижа, красота!...
Ти си истинска ЖЕНА!

 

Мечта, която понякога бленувах!
А сега си истинска, от плът и кръв!
И толкоз хубава, не можех да те нарисувам,
ти си страст и огън във зодията Лъв!...

 

И аз те чакам! За да мъркаш пак,
в ръцете мъжки разтопена от мерак...
И пак и пак, и пак
те искам! Няма как!

 

Влюбен съм 
във зодията Лъв!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??