25.07.2013 г., 23:29 ч.  

Влюбен звън 

  Поезия » Любовна
1511 0 5

Влюбен звън



През звездните плеяди на нощта,
божествен Образ в мен Ликува!
Той Трепет е във Моята душа,
дори небето с мене тържествува!

Оглеждам се във Звездните очи:
Проблясък!..Светлина!..Омая!
И дъждове преливащи в Лъчи
възраждат Трепети в безкрая!

А хоризонта Гали ме с ръце,
нощта е топла, мека и потайна,
Луната шепне Нежност и Зове -
Сърцето ми със Жар омайна!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??