6.02.2006 г., 19:30 ч.

Влюбена 

  Поезия
929 0 3

Искам да мога така
да ти подарявам всички цветя
и най- нежните слова
на прекрасната наша земя.

Искам да мога за теб
да побера света в пъстър букет,
с аромат на жасмин и роса
след дъжд и красива дъга.

Искам със теб да пребродя
хиляди житни поля,
да тичам,да пея наволя
както никога до сега.

Искам да можех във птичка
да се превръщам в мига
и денем кротко самичка
край рамото ти да покръжа.

И твоята звезда искам да стана
нощем,когато не си още заспал
сред безброя най-ярко да светя
и да знаеш,че аз съм там.

Искам всичко за тебе да бъда,
цялата земна красота във едно
да събера мечта по мечта-да ги сбъдна,
да стане живота ти вечна любов.

Как мислиш,дали ще мога така
като безумно влюбена жена
със истинското щастие да те даря
от сега и до края на света?
 

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??