4.09.2007 г., 9:25 ч.

Влюбена... 

  Поезия
615 0 6
Ето, казвам на света, че съм влюбена!
Във всеки слънчев лъч,
дълбоко в очите ми изгубен.

И в тебе, буйни ветре мой,
заиграл се нежно с косите ми
и целуващ ме. Ако не ти, кой?

Влюбена съм в аромата
на треви и на море.
И в онази птичка в синевата...

Влюбена съм, да, ама нали
и най-влюбеното сърце
за нещо негово си го боли...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??