17.05.2014 г., 21:43 ч.  

Влюбена 

  Поезия
518 0 0

               Влюбена

 

Колко е хубаво, Господи,

о, само колко е хубаво.

Колко е хубаво, Господи,

хубаво е да си влюбен.

 

В мислите винаги Той да е.

Сърцето ти лудо да бие.

Да искаш да чуеш гласа му

и нежно да галиш косите му.

 

Да ставаш със мисъл за него.

Душата ти в радост да пее.

Да лягаш с мисъл за него.

Лицето ти окрилено да грее.

 

И двамата слени в едно,

от истинска страст запленени.

Да бъдете винаги заедно,

от силна любов озарени.

© Христиана Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??