Влюбена
Колко е хубаво, Господи,
о, само колко е хубаво.
Колко е хубаво, Господи,
хубаво е да си влюбен.
В мислите винаги Той да е.
Сърцето ти лудо да бие.
Да искаш да чуеш гласа му
и нежно да галиш косите му.
Да ставаш със мисъл за него.
Душата ти в радост да пее.
Да лягаш с мисъл за него.
Лицето ти окрилено да грее.
И двамата слени в едно,
от истинска страст запленени.
Да бъдете винаги заедно,
от силна любов озарени.
© Христиана Христова Все права защищены