11.01.2018 г., 0:26 ч.

Влюбена... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
793 0 3

Влюбена...

 

Влюбена съм, влюбена в любовта

колко е красиво, когато обичаш...

чувствам се жива, по - добре от всякога...

да обичам, само това, само това...

 

Да обичам слънцето, небето, лъчите,

деня, нощта, звездите и не сънувам

пробудена съм в съня, отново се раждам,

отново дишам, отново чувствам,

 

цветовете на живота, в които си ти...

мечтата ми е живота, защото съм влюбена...

в обятията ти летя, в целувките ти няма

невъзможно, няма време, разстояние...

 

Има само мигове, дъждове от безкрайности

Живота обичам, и той така ме обича...

Обичам, обичам да рисувам усмивките ти...

да бъда миг от нещо вълшебно и свято...

 

Влюбена съм, очите ми блестят от мисълта,

във твоя поглед тъй дълбок и искрен...,

а сърцето ми безумно подскача, подскача...

 

когато се опитам да те опиша в нещо,

което може само да се изразява...

със доброто, когато, когато обичаш...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??