6.02.2020 г., 22:44 ч.

Влюбена стихия 

  Поезия » Любовна
1200 1 3

Удавих се в очите ти красиви,
удавих се в очи със цвят кафе.
И щом ги видя сякаш нямам сили,
дори не мога да им казвам "не".

 

Опарих се от страстни устни диви,
опарих се от този ален плен.
Сякаш с тях ти правиш ми магии
и сякаш в лава се разтапям аз.

 

Оплетох се в косите - конски гриви.
Оплете ме със ангелския смях.
Оплете ме с целувките игриви,
Оплетох се и сякаш изгорях!

 

Събуди в мене поривите диви,
Събуди огненена жена и плам.
Бъди готов за влюбена стихия!
На тебе цялата любов ще дам!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??