20.02.2007 г., 8:34 ч.

Влюбени 

  Поезия
1074 0 18
Влюбени

Твоят поглед като тиха река ме залива
и ми шепне без глас: "Остани с мен..." и "Ела..."
Аз притварям очи и тръгвам - омаяна,
не вървя ... а с теб тихо летя.

Ти ме водиш във тихия кът на безкрая,
там стрелките на времето тихи са - спят.
И усетили чудото - твоите устни,
ненаситни и нежни не могат да спрат,

да танцуват с усмивка и с жар да ме парят,
да са тихи... без дъх да шептят твоя зов,
на сърцето с горещия ритъм:
"Остани с мен, остани, моя любов".

© Златка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??