8.02.2019 г., 8:36 ч.

Влюбени 

  Поезия » Любовна
702 3 3

Влюбени

 

Води ме ти където и да е!
Далеч от тук, от сивата тълпа.
Със теб и в Ада ще ми е добре!
Дори и чак до края на света!

Дъхът ти топли моето сърце!
Очите ти до дъно ме изпиват!
Целувам нежно твоите ръце
които на гърдите ми почиват!

В косите ти танцува вятър тих,
а след това звездите ги целуват!
Устните мълвят любовен стих
сенките във тъмното танцуват!

Нощта е като влюбена жена-
очакваща, потайна и желана!
Води ме ти до края на света!
Не искам аз без тебе да остана!

07.02.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Такава е тя, любовта - нетърпелива, да бъде изживяна. Поздрави, Гога!
  • Любов, изпята на един дъх!
    Поздравления!
  • Лирично и влюбено Поздрави! Харесах...
Предложения
: ??:??