18.01.2009 г., 9:41 ч.

Влюбени птици 

  Поезия » Любовна
561 0 7

Когато заснежена планината,

пред поглед звезден заискри...

Бяла птица безнадеждно

иска към звезда да полети...

Когато най-вълшебно планината,

допира чело в звездно тяло...

Предано целува до зори

с танца смел на Пепеляшка,

забравила дванайсетия час...

Когато...

Съдбата е дарила звезден принц

на нея, в пепелта - същински феникс!

И двамата прегърнали се безутешно,

отвъд приказки за феите добри...

Те... бели птици безнадеждно

въртят се в кръг с най-светлите звезди...

Когато заснежена планината,

пред поглед влюбен заискри...

Когато...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??