2.02.2019 г., 18:46 ч.

Влюбено... 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
461 0 0

Обичам те по-нашему
Обичаш ме по-нашему
Обичаме се...
И когато ти крада одялото
И когато не ме слушаш,
защото не млъквам
Когато се скараме
и все пак ме завиваш на дивана
И когато ти местя нещата из банята,
Когато проспивам филмите 
И когато те тормозя, а си с махмурлук
Когато ми обуваш чорапите
И когато ме разсмиваш
Когато говориш глупости и страшно ме дразниш
Обичахме се и през всичките раздели
И през пътите, когато ми мълчеше
И най-много, когато твърдяхме, че не се...

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??