14.07.2018 г., 19:43 ч.

Влюбено небе 

  Поезия » Любовна
325 1 2

Влюбено Небе


Знаеш ли как ухае влюбено Небе?
От копнежност и желание за слятост
и няма граници за любовта ни днес,
само двама в тая безполярност.

 

Рисуваме дъги, душите ни са слети,
пързалят се по тях чувствени тела,
пурпурно Небе от всеотдайност
обично изпълва  тая  синева!

 

Там се раждат влюбени звезди,
примигват с радост, спуснали клепачи,
чертаят пътища в уханното Небе...
Приземяваме се... утрото закрачи!

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??