Знаеш ли как ухае влюбено Небе?
От копнежност и желание за слятост
и няма граници за любовта ни днес,
само двама в тая безполярност.
Рисуваме дъги, душите ни са слети,
пързалят се по тях чувствени тела,
пурпурно Небе от всеотдайност
обично изпълва тая синева!
Там се раждат влюбени звезди,
примигват с радост, спуснали клепачи,
чертаят пътища в уханното Небе...
Приземяваме се... утрото закрачи!
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева All rights reserved.