Щастие, нещастие,
път, писмо, любов...
Едно, две...
падат на земята те,
в марша луд
на влюбено сърце...
Листенце след листенце
късат нейните ръце,
а слънчевото ù лице
с надеждата е засияло,
че последното “любов” ще е!
D. Patton
© Дейзи Патън Всички права запазени
така де, Yeah!