27.01.2019 г., 16:30 ч.

Влюбих се 

  Поезия » Любовна
264 2 1

Влюбих се

 

Влюбих се.

В душата ти се влюбих, момиче мило,

сякаш доброто там гнездо е свило.

В двете пламтящи, хубави сини очи,

искрящи две слънца, блестят с лъчи!

 

В красивото ти, хубаво лице,

мило, сякаш е лицето на дете!

В усмивката ти чиста и добра,

сякаш не слиза от твоята уста.

 

В погледа ти мил и устремен,

в бъдещето  сякаш е отправен!

В нежните ти, гладки, хубави ръце

сега докосват мойте, моето лице.

 

В целувката ти с вкус на цветя,

нашите устни мило сляха се сега

и искаше им се да останат така!

Две сърца туптящи са близки, заедно,

две тела тръпнещи са сляти сякаш в едно!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??