Влюбих се.
В душата ти се влюбих, момиче мило,
сякаш доброто там гнездо е свило.
В двете пламтящи, хубави сини очи,
искрящи две слънца, блестят с лъчи!
В красивото ти, хубаво лице,
мило, сякаш е лицето на дете!
В усмивката ти чиста и добра,
сякаш не слиза от твоята уста.
В погледа ти мил и устремен,
в бъдещето сякаш е отправен!
В нежните ти, гладки, хубави ръце
сега докосват мойте, моето лице.
В целувката ти с вкус на цветя,
нашите устни мило сляха се сега
и искаше им се да останат така!
Две сърца туптящи са близки, заедно,
две тела тръпнещи са сляти сякаш в едно!
© Валентин Миленов All rights reserved.