7.03.2005 г., 10:52 ч.

Влюбване 

  Поезия
826 0 0
Усмивка лъчезарна просто покажи..
Очите сини към мене устреми
и устните си чувствени с прегръдка нежна
до моите за дълго..дълго долепи. 
И тогава..О, тогава в живота ми
огромна буря се задава, възправя се над мен...
И любовта страхотна..като гръм ме поразява..
И тогава..О, тогава...този свят безмълвен е..
Просто нищо друго не остава...

© Асен Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??