15.09.2016 г., 18:03 ч.

Влюбване 

  Поезия » Любовна
439 1 0

Мислех,че съм преживял тези чувства,

тези моментни,мимолетни чувства,

които ти запали във мен.

 

Всъщност изобщо не смятах,че мога

да се влюбя във Тебе,любов!

 

Но,уви,ето стана,любовта дойде-

с едно докосване на устните,

с едно допиране на телата.

 

Всеки ден си мисля за теб,

за осанката ти,за усмивката ти,

за моментите ни заедно,скъпа.

И след толкова време аз смея

да твърдя,че още си падам по теб,

повече от всякога!

Защо имаш такова влияние върху мен?

Защо контролираш моето сърце,

моите чувства,моите емоции?

Защо само с теб се чувствам

някак различно,някак специално?

Аз те попитах,а ти ми отговори

все така потайно,както само ти можеш:

„Аз съм си просто такава!“

Да,обикнах тези думи,те бяха истина!

Обикнах и теб,цялото ти същество

и нямам търпение просто да

те целуна отново и да забравя

за света около мен,за всичко около мен.

Отново!!!

Наречи ме луд,но ми харесва да съм с теб,

Може би това е любов,привличане,чувство...

 

Не знам-още сме млади и имаме пеперуди,

които летят зловещо бързо в телата ни...

 

Толкова си красива,остани такава докрая

„Кой край?“-ще попиташ.

Сами ще разберем.Дали ще го достигнем?

Може би?!Може би не?!

Живоът е много странен,когато в него има любов и

едни такива цветни пеперуди,които летят толкова

лудо и неконтролируемо!!!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??