Мислех,че съм преживял тези чувства,
тези моментни,мимолетни чувства,
които ти запали във мен.
Всъщност изобщо не смятах,че мога
да се влюбя във Тебе,любов!
Но,уви,ето стана,любовта дойде-
с едно докосване на устните,
с едно допиране на телата.
Всеки ден си мисля за теб,
за осанката ти,за усмивката ти,
за моментите ни заедно,скъпа.
И след толкова време аз смея
да твърдя,че още си падам по теб,
повече от всякога!
Защо имаш такова влияние върху мен?
Защо контролираш моето сърце,
моите чувства,моите емоции?
Защо само с теб се чувствам
някак различно,някак специално?
Аз те попитах,а ти ми отговори
все така потайно,както само ти можеш:
„Аз съм си просто такава!“
Да,обикнах тези думи,те бяха истина!
Обикнах и теб,цялото ти същество
и нямам търпение просто да
те целуна отново и да забравя
за света около мен,за всичко около мен.
Отново!!!
Наречи ме луд,но ми харесва да съм с теб,
Може би това е любов,привличане,чувство...
Не знам-още сме млади и имаме пеперуди,
които летят зловещо бързо в телата ни...
Толкова си красива,остани такава докрая
„Кой край?“-ще попиташ.
Сами ще разберем.Дали ще го достигнем?
Може би?!Може би не?!
Живоът е много странен,когато в него има любов и
едни такива цветни пеперуди,които летят толкова
лудо и неконтролируемо!!!
© Георги All rights reserved.