13.09.2019 г., 8:05 ч.

Вместо хиляди думи 

  Поезия » Любовна
679 1 0

Вместо хиляди думи

 

Със теб дори отрова ще изпия

когато е от твоята ръка!

Обичам те! Не искам да го крия!

За мене си единствена в света!

 

Не си жена! Та ти си катедрала?

Молитвен храм за моята душа!

Това, което ти на мен си дала

ми стига-вярата и любовта!

 

Не искам нищо друго от съдбата,

освен да бъдеш винаги със мен!

Да зная, че със мен ще е жената

която ще обичам нощ и ден!

 

12.09.2019 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??