6.09.2014 г., 19:12 ч.

Вместо кафе 

  Поезия
420 0 1

Глътка поезия, вместо кафе.

Сърцето, слединфарктно, влиза в ритъм.

Танцува лудо в семпло кабаре.

С кого? Дори не смея да го питам…

Върти се, свирука и си пее.

Вълшебно оцеляване празнува

в света, в който трудно се живее.

И черпи с поезия, вместо с кафе –

питие за откровенци с криле…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??