17.09.2004 г., 15:26 ч.

Вместо поздрав 

  Поезия
1542 0 1
Ти тихо влизаш в мойта стая –
чаровна, мила и добра
и няма вече да се кая,
за моята изстрадана съдба.

И твоят мирис тук се носи
упойва моята душа
и бягаме със тебе боси
в полетата на любовта.

Ти се движиш феерично
от тебе аз съм окрилен
и няма нищо в туй трагично
от тебе аз съм озарен.

За твоя топъл глас мечтая
да чувам тихо аз сега
и той така да ме омая,
дъхът да секне на мига.

За празника те поздравявам,
ликува моето сърце
и тази картичка ти подарявам,
за спомен от едно момче!
4,5,6 март 2003г

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да наистина щастливо е, но нямаше шанс да сме заедно Гери. И сега след година пак ми е болно. Това е стихче на картичка за 8-ми март.
    Нека тези които го четат да оставят мнение!
Предложения
: ??:??