16.10.2007 г., 21:55 ч.

вместо сбогом 

  Поезия
942 0 8
Не ме наказвай с толкова любов,
тази твоя обич ме убива,
не ме обичай, не бъди суров,
само с теб съм истински щастлива.
Подари ми само капчица любов,
нежна ласка... силно прегърни ме,
обичта е божий благослов,
няма име, от това боли ме.
Целуни ме, после помълчи,
след това тръгни, не се обръщай,
ако искаш, протегни ръка
вместо ''сбогом'' - все е същото.
После, ако искаш, забрави,
че ме срещна, че съм те обичала,
забрави за мен, но запази мечтите ни,
те са твои - любовта е ничия.

                                              16.08.2007г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??