19.06.2019 г., 7:35 ч.

Внезапен порив 

  Поезия » Любовна
507 1 0

Изпиваш ме със поглед отдалеч,
в очите ти долавям пак желания,
потръпвам от внезапния копнеж,
засрамена от плътските мечтания...

В мислите отлитам надалеч,
във топлите очи удавена...
Докосвам те със плахост на дете,
но всяко чувство е добре сподавено.

Отдръпвам се и хладна съм към теб,
извръщам поглед за да се предпазя.
Кого ли лъжа!? Искам те сега до мен!
Трудно е от порива да бягам!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??