6.06.2014 г., 21:45 ч.

Внимание! Плагиат 

  Поезия » Друга
434 0 1

Ех, вие! Плагиати!

От мравката по-жалки,

паразитни примати,

от прасето по-кални!

Ненужни като брадавица,

паразити без чувства

бижута направили,

а представят ги

чрез мойто изкуство?!

Съжалявам те.

Душице оглозгана, низка,

не можа да попиташ ли?

Кой от мен е по-близко

до моето скъпо чедо,

стих - от моите мъки извезан?

А ти? Пасеш... Кат' говедо!

Ех, тази Ралица Кирилова...

Колко ли пъти ръце е потривала?!

Една дума ще кажа: Пиявица!

 

http://ralica.eu/?p=470 Тук можете да откриете моя стих "Разговор". Имам го и тук на страницата си. Ако някой се е сблъсквал с подобни ситуации нека да ми драсне. Всеки съвет би ми бил полезен!  Благодаря ви, предварително!

 

P.S. Използвала го е без да попита, без мое съгласие... Ще откриете още куп стихотворения. Дано никои от вас да не се открие...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно, но дано да е справедливо ! Късмет и пожелание за по-мили мигове !
Предложения
: ??:??