22.09.2010 г., 16:09 ч.

Внимавай 

  Поезия » Друга
701 0 0

Дай да изпиша и тебе,

че май само ти остана неразписан.

За всичко има си време,

ама ти дори и в тефтера ми не си бил записан.

Какво стана бе, човече,

в графата приятел си регистриран...

... явно поевтинял е полетът вече... 

да бъдеш и ти като муза третиран...

Не е лесна тази корона,

знаеш, пиша на грозен език... 

Ще ти налея груби думи,

не ми се хаби змийска отрова.

Не се чувствай поласкан...

не умея за добро да подарявам стих

и все пак си ми длъжен -

можех с отрова... но пак не те убих.
Запомни го този урок

за следващия ни живот...
не в стих, а в окоп...
ще те вкарам... дадеш ли ми най-малък повод...


                                                                                        -`Евелина_

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??