1.05.2005 г., 11:06 ч.

Во истина воскресе! 

  Поезия
723 0 2

Тъй тихо е ...
От светлина събирам себе си
в сърце
и благославям утрото!
“Воскресе” любовта
през времето,
сподавено в очакване!
Тъй светло е
сега -
очите са отворени за чудото!
“Воскресе” истината -
път 
чертае мисълта,
изказана в молитва свята...
“Воскресе” словото!
Тъй тихо е,
тъй тихо ...
Не спира да вали от светлина...

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??