14.06.2013 г., 22:00 ч.

"Во стаичката пръска аромат" 

  Поезия » Любовна
557 0 2

Валя усмихнат дъжд.
Над ланшните треви
глави подадоха игликите
и смях се разпиля
над дивите череши, напоникнали
около старото дърво.

Валя любовен дъжд
и ти откъсна и ми подари игликите.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??