20.06.2009 г., 23:14 ч.

Вода 

  Поезия » Пейзажна
525 1 1

Искреност и нежност - това е красота,
сълзица от тъга - това е самота.
Красота и самота - живеят в едно
и пръскат искрици в посивялото ведро.

И капчици вода пръскат светлина,
вода и чистота в живот и зеленина.
Красотата и зеленината пълнят душата
и тъга, и самота изпаряват се в небесата.

Нежност и свежест - това е свобода,
чистота и красота във живата вода...
Радостта и песента живеят в едно
и реят вълници в посивялото ведро...

© Габи Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??