17.04.2019 г., 0:32 ч.

Вода 

  Поезия » Любовна
457 0 0

Ето ние отново с тебе се срещаме-

след толкова години да стопиме леда.
На масата един до  друг седнали,
а пред нас- две шишета газирана вода.

Вода изтече толкова много
и още толкова пихме.

Дали водата така ни помогна
или просто с тебе така се открихме.

Да тръгваме вече. Животът е пред нас.
дали ще се срещнем - не Или да..
След нас останаха-  празната маса
и..две шишета -газирана вода.

Р. НИКОЛОВ

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??