Една жена под водната дъга
на водопада го е покорила...
А той облива нейната снага
и струите му губят свойта сила...
Една жена с косите си оплита
водата и я спуска към нозете...
А капките по миглите извити
са бисери, дарени от небето...
Една жена излиза от водата
и тръгва плавно в дъхава ливада
А стъпките остават по тревата
до залеза... И плаче водопада...
09.12.2011
© Георги Ванчев Всички права запазени
Красива гледка!