Dec 13, 2011, 9:36 PM

Водопадът 

  Poetry
480 0 3

Една жена под водната дъга

на водопада го е покорила...

А той облива нейната снага

и струите му губят свойта сила...

 

Една жена с косите си оплита

водата и я спуска към нозете...

А капките по миглите извити

са бисери, дарени от небето...

 

Една жена излиза от водата

и тръгва плавно в дъхава ливада

А стъпките остават по тревата

до залеза... И плаче водопада...

 

 

09.12.2011

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??