"Ще се возим ние със самолет,
ще излязат тигрите на терена!
На никой няма да дам аз отчет -
от Бог държавата ми е поверена!
Цялата публика се разтресе -
на игрището е новият Меси!"
Написано от името на Бойко.
© Георги Всички права запазени