Sep 30, 2012, 12:33 PM  

Бистришка авиация 

  Poetry » Humour
475 0 0

"Ще се возим ние със самолет,

ще излязат тигрите на терена!

На никой няма да дам аз отчет -

от Бог държавата ми е поверена!

Цялата публика се разтресе -

на игрището е новият Меси!"

 

Написано от името на Бойко.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??