25.08.2012 г., 9:42 ч.

Воин сърце 

  Поезия » Друга
362 0 2

                Воин сърце

 

Ти воин си мое кораво сърце

със сила и нежност воюваш

животът за тебе е бойно поле

но само с любов съществуваш

Горчивите чаши безстрашно изпиваш

утайки отровни затлачват дъха

а толкова обич твориш и изливаш

през сълзи нашепваш - красив е света

Толкова смело почти несравнимо

всяка битка за теб е трофей

но и толкова крехко и лесно ранимо

като умиращ със песен славей

Дръж се боецо със теб съм докрай

живи сме нищо не ще ни сразява

воювай сърце не спирай дерзай

битката все пак продължава

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължава битката миличка,дръж се!Прекрасен стих!
  • Сърцето има своите сезони
    подрежда ги по важност и по тежест.
    Сезон - тъга реши ли да прогони,
    ще му е все едно дали е грешно.
    Ще му е все едно дали го хулят,
    ако поне един го обожава,
    ако поне един гласа му чуе
    "сърцето този празник заслужава"
Предложения
: ??:??