Воин сърце
Ти воин си мое кораво сърце
със сила и нежност воюваш
животът за тебе е бойно поле
но само с любов съществуваш
Горчивите чаши безстрашно изпиваш
утайки отровни затлачват дъха
а толкова обич твориш и изливаш
през сълзи нашепваш - красив е света
Толкова смело почти несравнимо
всяка битка за теб е трофей
но и толкова крехко и лесно ранимо
като умиращ със песен славей
Дръж се боецо със теб съм докрай
живи сме нищо не ще ни сразява
воювай сърце не спирай дерзай
битката все пак продължава
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados