Сълзите се стичат по лицето ми
Изгарят всичко по пътя си
Унищожават всичко
За да стигнат до целта си – сърцето
Да изгорят малкото останали ми сили
И да вгорчат още повече горчивия ми живот
Силите на дявола вече ги няма
Дори той се отрече от същество като мен
Сега съм в огнения плен
На сълзите течащи от очите
Не остава и много време
Убива ме нещото което обичам най-много
Убива ме това което му причинявам
Убиват ме мислите ми
Душата и тялото ми са във война
А след нея няма да има оцелели
Това ще е краят на един жалък живот
И начало на големи страдания за душата…
© Николина Згуровска Всички права запазени
Поздрав, Николина и ведър ден!