28.06.2011 г., 22:41 ч.

Война в любовта 

  Поезия » Любовна
780 0 0

Тръгна си както всеки път,

без думи и никаква надежда,

ръцете и телата от раздялата болят,

но копнежът при тебе ме отвежда.

 

Не, няма думи, няма и слова

как да изразя всичко това?

И всяка частица в мен крещи,

безсилна съм, а една мечта си ти!

 

Жадно ме целуваш час след час.

Безмислено е! Какво се случи с нас?

Да, знам, липсва ми красота,

а ти перфектен си, как до теб да вървя?

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??