11.02.2015 г., 21:03 ч.

Войносеячи 

  Поезия » Гражданска
236 0 1

Зверовете на омразата
заразяват с вирус разума.
И лудуват бесни демони.
И войната вечно дебне ни...

Войнолюбци са деспотите.
Мразят хората, народите.
Бясно режат пак Земята ни.
И убиват свободата ни...

Войносеячи черни, зли
от смърт печелят власт, пари...
Къде си, мъдра светлина -
да бдиш над нашата Земя?...

Марин Тачков
10-11 февруари 2015 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дамм, няма да е далече времето, когато земята ни ще заприлича на пустините от пепелища, толкова добре представени във филмите за бъдещето на планетата!! Натам върви човечеството!! За съжаление...
Предложения
: ??:??