2.03.2007 г., 9:11 ч.

Вопли или късната пролетна вечер 

  Поезия
853 0 1
Лъха ли те хладината на приятна вечер, губиш ли се нейде във недрата си, на самотна масичка, с цигара, лекинко приседнал, съзерцаваш ли живота - ТО ТОВА СИ ТИ! Избягал ли си пак от днешната умора, отпиваш ли с радост от горещото кафе, има ли усмивка нейде вътре в тебе, то ти просто - СИ ЩАСТЛИВ! Долавяш ли със сила целувката задочна, копнееш ли по отражението си в нечии очи, непоклатима ли остана любовта ти непорочна, то ти навярно - СИ ВЛЮБЧИВ. Попива ли във тебе милувката нощна, обзема ли те жажда за подвиг див, усещаш ли еуфорията как нахълтва мощно, то бъди спокоен - ТИ СИ ЖИВ!

© Ясен Куманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??